ČUVENI STADION "NOU KAMP" MENJA IME: Barselona ulazi u novu eru, a čeka je neverovatna zarada

Novosti online

07. 02. 2022. u 22:16

FK Barselona polako ali sigurno ulazi u novu eru.

ЧУВЕНИ СТАДИОН НОУ КАМП МЕЊА ИМЕ: Барселона улази у нову еру, а чека је невероватна зарада

FOTO: EPA

U ovu sezonu je slavni klub ušao bez svoje legende, Lionela Mesija koji je besplatno otišao u Pari Sen Žermen, a u sledeću će ući - bez čuvenog "Rakuten" natpisa na dresovima, ali i sa novim nazivom stadiona "Nou kamp".

Kako ističe ugovor s pomenutom kompanijom čiji logo nosi na svojoj sportskoj opremi, Barsa je već pronašla novog poslovnog saradnika, od kog će prilično i zaraditi. Baš kao što su vam "Novosti" to i najavile sredinom januara.

FOTO: AP/Tanjug

Kako javlja Rac 1, jedna od naslušanijih radio-stanica u španskoj provinciji Kataloniji, u kojoj je i Barselona, "Spotify" će biti naredni sponzor na dresu kluba s Nou Kampa.

I ne samo to.

Naime, za samo tri sezone, Barsa će od ove firme zaraditi čak 280 miliona evra, ali će nešto morati i da "ustupi".

Naime, uz obavezu da na svim svojim sportskim garniturama, i muških i ženskih sekcija fudbalskog kluba, ali i opremi za trening, nosi Spotifaj oznaku, Barselona je pomenutoj kompaniji (počev od sledeće sezone) ustupila i pravo promene naziva stadiona.

Ta firma, koja ima 381 milion aktivnog korisnika svakog meseca (a od čega su 172 miliona pretplatnici) neće imati problem da plati pomenutih 280 miliona evra u naredne tri godine, a pritom će dobiti priliku da se reklamira na dresovima i stadionu jednog od najpoznatijih klubova na planeti.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...