VLAHOVIĆ JE BIO NA TACNI REALA! Kako je Dušan umesto u Madridu završio u Torinu

Novosti online

10. 02. 2022. u 13:05

DUŠAN Vlahović i Juventus, ljubav koja obećava i koja se posle prvih 90 minuta pokazala velikom i dobitnom.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ БИО НА ТАЦНИ РЕАЛА! Како је Душан уместо у Мадриду завршио у Торину

Tanjug/AP

Naime, Srbin je na svom debitantskom nastupu pokazao mnogo, trener Masimilijano Alegri je malo za početak kritikovao, a onda nahvalio Vlahovića.

Mediji na Apeninima su u transu, bivši i sadašnji fudbaleri "stare dame" su oduševljeni kako Dušan izgleda na terenu.

A čini se da je i Paolo Dibala zadovoljniji, možda baš Vlahović izvuče iz Argentinca ono što svi znamo da ima - ogroman kvalitet, ali česti konflikti sa čelnicima kluba su ga doveli do izlaznih vrata Torina.

Fudbalska bajka u crno-belom je počela, a malo je nedostajalo da do nje i ne dođe. Naime, Vlahović je od starta želeo samo u Juventus, odbijao je bogate ponude sa Ostrva. Fiorentina, bez velikih para, nije želela da ga proda direktnim konkurentima, da se ne bi ponovio slučaj Bađo, Kjelini, Kijeza...

I neka sredina idealna bi bio Real Madrid, kako i za klub, tako i za igrača. Ko bi odbio giganta sa Santijago Bernabeua. Pisalo se jedno vreme da "kraljevski klub" ozbiljno želi Srbina, a onda se pojavilo da je Kilijan Mbape potpisao i sve je palo u vodu. Ubrzo je i Dušan potpisao za Juventus.

Španski "As" otkriva šta se zapravo desilo. Navodno je Real po svaku cenu želeo da u zimskom prelaznom roku angažuje Vlahovića. Fiorentina je bila oduševljena sa uslovima, koji su bili mnogo bolji negoli oni iz Torina. Ni igrač u početku nije imao ništa protiv, imali su Madriđani Srbina na tacni, već u januaru, pišu Španci.

FOTO: EPA

 

A onda se desio dogovor sa Mbapeom za leto, koji nikako da se zvanično potvrdi i Real je odustao od Vlahovića. Srbin je mogao put Torina i ostvarenja dečačkog sna,  a "kraljevski klub" mora u osminu finala sa jedinim pravim centarforom kome Karlo Ančeloti veruje, a to je Karim Benzema.

Francuz je ove sezone doživeo više povreda negoli za celu karijeru, pa je pitanje koliko su Madriđani pogrešili što su pustili Vlahovića sa tacne, pokazaće dvomeč sa PSŽ-om u Ligi šampiona.

A nova "sedmica stare dame" je vratila stare želje i ambicije u Torinu. Juventus je opet veliki.

BONUS VIDEO: ČEKA NAS PAKLENI FEBRUAR: Trener Partizana Stanojević o nastavku sezone

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir