ODBIO ZVEZDU ZBOG SLAVIJE: Crvneo-beli ostali bez pojačanja u poslednji čas

Novosti online

11. 02. 2022. u 22:03

Fudbaler TSC-a iz Bačke Topole Mihajlo Banjac (22) odbio je ponudu Crvene zvezde koja je bila uporna da ga dovede u poslednjim danima prelaznog roka, saznaje Telegraf.rs

ОДБИО ЗВЕЗДУ ЗБОГ СЛАВИЈЕ: Црвнео-бели остали без појачања у последњи час

Foto: FK TSC

Ofanziva Zvezde na Banjca počela je još juče, nastavljena je i danas, ali do realizacije transfera u smiraj prelaznog roka ipak nije došlo.

Najbolji fudbaler TSC, a možda i cele Super lige odbio je crveno-bele, čija ponuda je bila znatno manja od one koju je uputila praška slavija, ali glavni razlog nisu finansije nego što Banjac smatra da će se u redovima srpskog šampiona teško izboriti za minutažu, iako je za njegov dolazak najviše agitovao trener crveno-belih Dejan Stanković, saznaje Telegraf.rs.

Banjac će tao do kraja sezone ostati u Bačkoj Topoli posle čega se verovatno sel u crveno-beli dres, ali ne Zvezdin nego praške Slavije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)