POZNATO KOLIKO ĆE PAVKOV ODSUSTVOVATI: Napadač Zvezde spreman za Proleter?

Novosti online

13. 02. 2022. u 09:56

MILAN PAVKOV je obeležio Zvezdinu prolećnu premijeru prvim od tri gola Čukaričkom ali i povredom zbog koje je samo dva minuta kasnije moro da napusti teren.

ПОЗНАТО КОЛИКО ЋЕ ПАВКОВ ОДСУСТВОВАТИ: Нападач Звезде спреман за Пролетер?

Foto: M. Vukadinović

Srećom, sudar sa Ndijaom nije ostavio ozbiljnije posledice, što je već posle utakmice potvrdio i trener Dejan Stanković.

Kako saznaje MaxBet sport u pitanju je rasekotina na celu, koja je ušivena na klinici. Napadaču je za uspomenu ostalo nekoliko kopči ali će za oporavak biti dovoljno nekoliko dana.

Ako bude po planu i proceni lekarske ekipe može da se očekuje da za naredni prvenstveni meč sa Proleterom iz Novog Sada, koji je na programu u subotu na stadionu “Karađorđe”. Zvezdu već u sredu, na stadionu “Rajko Mitić” očekuje odloženi meč osmine finala Kupa Srbije, protiv Radničkog iz Niša.

BONUS VIDEO - Pavkov krvave glave napustio teren

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...