ERIKSEN DEBITOVAO ZA BRENTFORD: NJukasl beži sa dna, a Mančester junajted nikoga ne može da dobije

Novosti online

26. 02. 2022. u 18:14

PROŠLO je 259 dana otkad je Kristijan Eriksen doživeo zastoj rada srca tokom utakmice Danska - Finska na Evropskom prvenstvu, a ofanzivni vezista Brentforda danas je upisao prvi zvnaični nastup za svoj novi klub.

ЕРИКСЕН ДЕБИТОВАО ЗА БРЕНТФОРД: Њукасл бежи са дна, а Манчестер јунајтед никога не може да добије

foto: AP

Eriksen je ušao u igru u 52. minutu utakmcie Brentford - njukasla, koju su svrake rešile sa 2:0 u svoju korist. Danac je došao u klub iz zapadnog Londona u januaru, nakon što je otpušten iz Intera, pošto Seriji A ne dozvoljava nastup fudbalerima koji imaju ugrađen defibrilator. 

Eriksen je odigrao dve pripremne utakmice za pčelice, a u jednoj od njih čak bio i asistent, pre nego što je konačno ostvario svoj drugi premijerligaški debi. Danac je prethodno od 2013. do 2020. nstupao za Totenhem u čijem dresu je odigroa 226 utakmica i stigao do finala Lige šampiona 2019. godine.

Njukasl je posleočajnog starta sezone nanizao sedam mečeva bez poraza i skočio na 14. mesto tabele Premijer lige, dok Brentord već osam kola ne zna za pobedu i pao je na 15. mesto, sa dve utakmice više i bodom manje od svraka.

Eriksenov bivši klub Totenhem danas je deklasirao ekipu Lidsa sa 4:o. Mančester junajted je odigrao još jednu bledu utakmicu u remiju bez golova protiv Votforda, što je i za očekivati jer igrači crvenih đavola su ovih dana previše zauzeti davanjem podrške ukrajinskim nacistima da bi se ozbiljnije posvetili fudbalu. Nerešeno je odigrao i Kristal palas našeg Luke Milivojevića, koji je bio tragičar jer je postigao auto-gol za izjednačenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

CRNO-BELI ODNELI POBEDU NA JADRANU: Parni valjak protutnjao kroz Moraču