DOČEK IZ PAKLA ZA VLAHOVIĆA: Ovako je srpski as dočekan na stadionu ARtemio Franki (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2022. u 21:36

PAMTIĆE Dušan Vlahović dugo svoje prvo gostovanje na Artemio Frankiju.

ДОЧЕК ИЗ ПАКЛА ЗА ВЛАХОВИЋА: Овако је српски ас дочекан на стадиону АРтемио Франки (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: EPA

Kao što su i najavili, navijači Fiorentine priredili su "doček iz pakla" za svog nekadašnjeg ljubimca, a sada omraženu personu non grata.

Pakao je ono što je dočekao Dušana Vlahovića. Firenca mu to nije oprostila. Ultrasi Fiorentine će ga zauvek mrzeti i to su u sredu uveče želeli da poruče našem golgeteru, i uradili su to na spektakularan, brutalan način.

Na tribini sa najvatrenijim tifozima "Viole" osvanula je koreografija motivisana delom velikog Dantea Aligijerija, "Paklom" iz Božanstvene komedije, i na noj je kartonima prikazana vatra koja simbolizuje pakao i glava izdajnika koja će da izgori, uz neizbežne ljubičaste tonove kao simbol kluba i grada.

Na jednom delu tribina istaknut je citat Dantea Aligijerija, iz dela „Pakao“, koji glasi: „Raduj se Firenco jer tako si velika. Što nad morem i kopnom krilima biješ i po paklu se ime tvoje širi„.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)