EL GRANDE DUŠAN VLAHOVIĆ: Potez srpskog fudbalera o kome priča Italija (FOTO)

Novosti online

03. 03. 2022. u 08:11

PRVA zvezda Juventusa, srpski napadač Dušan Vlahović je sinoć bio pod žestokim udarom navijača Fiorentine zbog nedavnog transfera u torinsku ''staru damu'', ali nije podlegao tom pritisku.

ЕЛ ГРАНДЕ ДУШАН ВЛАХОВИЋ: Потез српског фудбалера о коме прича Италија (ФОТО)

FOTO: EPA

Doduše, nije uspeo da postigne gol, ali je na kraju njegov tim trijumfovao autogolom Lorenca Venutija u nadoknadi vremena (1:0).

Posle meča Vlahović je dobio pohvale od strane trenera Masimilijana Alegrija, ali pohvale na njegovu adresu stižu i na društvenim mrežama zbog sjajnog gesta posle meča.

Naime, Venuti je teško podneo svoj kiks koji je rešio pitanje pobednika, nije mogao ni da zadrži suze, ali Vlahović mu je prišao i uputio reči podrške, što nije ostalo neprimećeno među ljubiteljima fudbala.

Venuti je ponikao u Firenci, a posle nekoliko pozajmica od 2019. godine je standardan u timu. Posle meča nije mogao da izdrži i zbog greške u finišu je pao na travu i zaplakao, a prvi koji mu je prišao bio je upravo Dušan Vlahović.

Nekoliko godina su Venuti i Vlahović delili svlačionicu, a sada je uplakani Venuti čučao na travi i brisao suze. To je video Vlahović i odmah mu prišao!

Došao je do Venutija, zagrlio ga, porazgovarao sa njim, a onda ga je otpratio sa terena i sve vreme ga je tešio. "El grande" Dušan Vlahović. 

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)