ĆIRO BLAŽEVIĆ SE POMIRIO SA SUDBINOM? "Pristajem na rizik da umrem u Travniku"

Novosti online

05. 04. 2022. u 16:57

LEGENDARNI hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević vodi bitku sa karcinomom, ali u intervjuu za zagrebački Jutarnji list se osvrnuo i na svoj rodni Travnik.

ЋИРО БЛАЖЕВИЋ СЕ ПОМИРИО СА СУДБИНОМ? Пристајем на ризик да умрем у Травнику

Foto arhiva VN

Dijagnoze nisu dobre, Ćirin karcinom se proširio, 87 mu je godina, ali Blažević uprkos svemu ne gubi vedar duh.

- Pristajem na rizik da umrem u Travniku i da me tamo sahrane. Iako bih radije da počivam u Zagrebu, ipak sve najvažnije dugujem Zagrebu - poručio je trener svih trenera.

Kako sam kaže, njemu je Travnik asocijacija na detinjstvo i mladost, siromaštvo, ali i najupečatljivije doba i temelj svega onoga što je u životu postigao.

- Da nisam prošao sve te tegobe u detinjstvu, ne verujem da bih mogao da odolim svim iskušenjima koja sam imao posle. Tako da Travnik ostaje temelj na kojem sam stvorio jednu trampolinu da bih mogao malo skočiti i odskočiti dalje. Celi život je borba i mene to nije mimoišlo, ali sreća je da sam u toj borbi imao i dobre rezultate - rekao je Ćiro.

Podsetimo, krajem prošlog meseca Ćiro je naveo da mu se stanje pogoršalo budući da mu se karcinom proširio na limfne žlezde.

BONUS VIDEO - piksi o utiscima sa žreba

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu