SKANDAL U KRUŠEVCU! Pretučeni kadeti Spartaka, teren neuslovan za igru, od obezbeđenja ni traga (VIDEO)

Novosti online

14. 04. 2022. u 15:30

NA DRUŠTVENIM mrežama osvanuo je video opšte tuče na fudbalskom terenu, u čijem opisu stoji da su nemile scene snimljene u Kruševcu na meču kadeta Napretka i Spartaka iz Subotice.

СКАНДАЛ У КРУШЕВЦУ! Претучени кадети Спартака, терен неуслован за игру, од обезбеђења ни трага (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/Mirko Poledica

Takođe, navodi se da teren nije ispunjavao uslove za takmičenje - bio je bez zaštitne ograde, a nije bilo ni policije ni redara.

U tuči su učestvovali i članovi stručnog štaba Napretka, piše u tvitu predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera Mirka Poledice, uz upozorenje na uznemirujuć sadržaj.

Nekolicina dečaka iz Spartaka je zbrinuta u ambulantu sa lakšim povredama, jedan ima i poluzatvoreno oko, drugi pocepanu usnu kao posledicu udarca pesnicama, piše "Telegraf".

Incidentu je, navodno, prethodio dijalog trenera gostiju i sudije. Strateg Subotičana je prišao arbitru i ironično ga pohvalio za suđenje (Spartak izgubio), zbog čega je dobio crveni karton.

Negde u tom trenutku je došlo do koškanja igrača sa obe strane, ne zna se ko je izazvao sukob, i to je trenutak kada je na teren ušla masa koja se vidi na snimku. 

BONUS VIDEO - Ko je bolji fudbaler?

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...