MORAJU DA PLATE ZVEZDI: UEFA kaznila Rendžers, evo zbog čega

Novosti online

14. 04. 2022. u 18:04

CRVENA zvezda je eliminisana od Rendžersa u dvomeču osmine finala Lige Evrope, ali je škotski tim u Beogradu napravio ispad koji će ih koštati.

МОРАЈУ ДА ПЛАТЕ ЗВЕЗДИ: УЕФА казнила Ренџерс, ево због чега

Tanjug/AP

CRVENA zvezda je eliminisana od Rendžersa u dvomeču osmine finala Lige Evrope, ali je škotski tim u Beogradu napravio ispad koji će ih koštati.

Škotski mediji pišu da je iz Niona stigao dopis u kome je Rendžers obavešten o kazni zbog toga što su na Marakani njihovi navijači lomili stolice i bacali ih na atletsku stazu - moraće da plate 40.000 evra.

Rendžers se tereti po dve stavke. Zbog ubacivanja stolica u teren platiće 35.000 evra, a preostalih 5.000 platiće zbog toga što su na stadionu srpskog šampiona napravili štetu lomeći stolice.

Pored ove kazne, Rendžers je od UEFA dobio i rok od 30 dana, prema kom će morati da se dogovori sa Zvezdom oko celokupne štete načinjene na stadionu, pa će i u okviru istog roka morati i da isplati sav iznos timu s Marakane.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)