DVE FAZE PRIPREMA CRVENE ZVEZDE: Prvo Zlatibor, potom Slovenija

S. R.

13. 05. 2022. u 23:00

U JEKU borbe za šampionsku titulu, u Crvenoj zvezdi su već skovali plan i program priprema za predstojeću sezonu.

ДВЕ ФАЗЕ ПРИПРЕМА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Прво Златибор, потом Словенија

Foto: FK Crvena zvezda

Zbog premijernog zimskog termina svetskog prvemstva u Kataru, pauza između dve sezone u Superligi Srbije biće nikad kraća.

Zato će trener crveno-belih Dejan Stanković obaviti prvu prozivku već 11. juna. Potom, kao što je to bila praksa i prethodnih godina, crveno-beli će snagu za narednu takmičarsku godinu podizati u dve faze. Prvi deo će biti od 13. do 21. juna na Zlatiboru, potom, dva dana kasnije ekspedicija aktuelnog šampiona Srbije putuje u Sloveniju, gde će ostati do 3. ili 4. jula.

U okolini Maibora bi prema planu Zvezda trebalo da se sastane sa najjačim tamošnjim klubovima poput Olimpije i Maribora.

Za razliku od prethodnih, aktuelni prvak naše zemlje osetiće značajan benefit podizanja državnog koeficijenta. Ukoliko budu prvaci, crveno-beli će na leto izbeći da sa vrlo malo mečeva u nogama igraju najbitnije utakmice u Evropi, jer su prvi izazovi na kvalifikacijama za najkvalitetnija takmičenja na Starom kontinetu zakazana tek za početak avgusta.


Bonus video: "Delije" i "grobari" zajedno zapevali kada je u halu ušao vojni orkestar
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)