NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Lionel Mesi napušta Pari Sen Žermen, odabrao novi klub?!

Novosti online

18. 05. 2022. u 07:40

LIONEL MESI je, navodno, odlučio gde će nastaviti karijeru, a to neće biti u ekipi Pari Sen Žermena, čiji je član postao dolaskom iz FK Barselona.

НИШТА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ИСТО: Лионел Меси напушта Пари Сен Жермен, одабрао нови клуб?!

Foto: EPA

Mesi je, podsetimo, u tabor "svetaca" iz francuske prestonice stigao kada njegov voljeni klub Barsa - u kojoj je stasavao i u kojoj je postao jedan od najboljih igrača svih vremena, nije mogao više da ga zadrži zbog ogromnih finansijskih problema u koje je upao.

Ali boravak u PSŽ-u nije baš bio "kao iz snova", što su se nadali i Mesi i navijači pariskog kluba: posle 34 trofeja sa Barselonom (uključujući i četiri Lige šampiona), u novoj ekipi osvojio je zasad "samo" jednu titulu prvaka Francuske. Za jednu sezonu to možda i nije loše, ali priželjkivao je i Mesi i svi oko njega da će haranje svetskim fudbalom, uz Kilijana Mbapea i Nejmara pokraj njega na terenu, prosto postati "normalno".

Nije se to desilo i... Rastanak se primakao.

Prema pisanju španske "Marke", koja se poziva na kolege iz Direkt TV-a, 34-godišnji Argentinski as će se sledećeg leta, 2023. godine, kada mu i istekne dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom, preseliti u američku MLS ligu.

Tačnije, u Inter iz Majamija, čiji je gazda nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam.

Dejvid Bekam / FOTO: AP

Ako se zaista desi da Mesi napusti evropski fudbal, biće to kraj jedne ere fudbala.

Jer, igrajući u Evropi, Lionel Mesi je osam puta dobijao nagradu za najboljeg igrača na svetu, bravurama i ponašanjem postao je uzor mnogim mladim igračima, a driblinzima, golovima i uspesima obeležio deceniju i po fudbalskih zbivanja na "starom kontinentu". 

Ako je za utehu onima koji bi voleli da Leo završi karijeru "tu negde, blizu", a ne u američkoj ligi, postoji i informacija "Diario sporta", na koju se poziva "Dejli miror", a koja glasi da Mesi, zapravo, još uvek nije doneo konačnu odluku da će se u Inter iz Majamija stvarno preseliti kada mu se završi ugovor sa PSŽ-om. 

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir