ŠAMPIONSKOM ŠETNJOM PROBUDILI BEOGRAD: Omladinci Zvezde na originalan način proslavili titulu (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2022. u 19:42

Omladinci Crvene zvezde su danas na originalan način proslavili osvajanje šampionske titule, a ujedno i pozvali navijače da predstojećeg vikenda podrže prvotimce crveno-belih u pohodu na 33. titulu nacionalnog šampiona.

ШАМПИОНСКОМ ШЕТЊОМ ПРОБУДИЛИ БЕОГРАД: Омладинци Звезде на оригиналан начин прославили титулу (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon završenog treninga Zvezdini juniori su sa mnogo uzbuđenja krenuli sa stadiona „Rajko Mitić“. Od Terazija je počela njihova šampionska šetnja, a upotpunili su je barjaci sa motivima kluba sa Marakane koji će moći da se kupe posebno za utakmicu protiv Voždovca.

- Na veliko oduševljenje svih prolaznika u Knez Mihailovoj ulici naši biseri su imali i spremne pozivnice za predstojeći meč naše ekipe. Takođe, vrlo često su zastajali kako bi se fotografisali sa navijačima, i naravno, kako bi im obezbedili što lepše uspomene sa ovog crveno-belog događaja. Tradicionalno, njihova krajnja destinacija bio je „Pobednik“ na Kalemegdanskoj tvrđavi. Simbolično su upravo kod „Pobednika“ naši omladinci podigli trofej i imali priliku da se fotografišu, uživaju u druženju sa zvezdašima, naravno i da na taj način pozovu sve navijače Crvene zvezde da podrže naše prvotimce. I ovog puta, na izuzetno kreativan način obeleženo je osvajanje još jedne šampionske titule, stoji na sajtu šampiona Srbije.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir