DVA SRBINA U NAJBOLJEM TIMU LIGE EVROPE: Filip Kostić i fudbaler Crvene Zvezde u idealnih 11

Novosti online

19. 05. 2022. u 18:35

VELIKIM finalem u kome su snage odmerili Ajntraht iz Frankfurta i Rendžers spuštena je zavesa na ovogodšnje izdanje Lige Evrope. Kako po običaju biva ubrzo se biraju i najbolji pojedinci koji su obeležili super-uzbudljivu sezonu.

ДВА СРБИНА У НАЈБОЉЕМ ТИМУ ЛИГЕ ЕВРОПЕ: Филип Костић и фудбалер Црвене Звезде у идеалних 11

FOTO: Tanjug/AP

Srbija na toj listi ima dva predstavnika, prema renomiranom sajtu Sofa skor, koji se bavi statističkim parametrima. Pored Filipa Kostića koji je svojim minijaturama i kvalitetom obeležio takmičarsku godinu u drugom po snazi evropskom takmičenju tu se našao i fudbaler Mirko Ivanić. 

Veliko priznanje za vezistu crveno-belih kao potvrda da i brojke govore o briljantnoj sezoni "mađioničara sa Marakane" čija je prosečna ocena od 7,33 jednaka onoj koju je njegov sunarodnik Kostić zabeležio.

Na golu idealnog tima je Bajerov čuvar mreže Lukaš Hradecki (7,24), a odbranu još čine Markao iz Galatasaraja (7,55), Vest Hemov Kris Doson (7,17) i Konor Goldson iz Rendžersa (7,00).

Sa leva na desno u sredini idu Kostić, Ivanić, Deklan Rajs iz Vest Hema (7,39) i Rendžersov Džejms Tavernije (7,49), dok je u napadu Mislav Oršić iz zagrebačkog Dinama (7,33) zajedno sa Braginim tandemom, Rikardo Orta (7,45) i Juri Medeiroš (7,25).

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir