VLASNIK FIORENTINE UDARIO PO VLAHOVIĆU: Taj momak nas je uništio, obećao nam je da će potpisati novi ugovor

Novosti online

24. 05. 2022. u 15:50

FIORENTINA je posle sedam godina uspela da se vrati na evropsku scenu. Vlasnik "viole" Roko Komiso iskoristio je priliku da prozove Dušana Vlahovića.

ВЛАСНИК ФИОРЕНТИНЕ УДАРИО ПО ВЛАХОВИЋУ: Тај момак нас је уништио, обећао нам је да ће потписати нови уговор

FOTO: AP/Tanjug

Nije štedeo reči prema Srbinu i smatra da njegov odlazak uopšte nije loše uticao na klub.

- Rezultati su jasni – sa njim smo bili sedmi, i ostali smo na tom mestu bez njega. U Juventusu je postigao 7-8 golova, koliko su dali Pjontek i Kabral. Iako mnogi kažu da bismo sa njim igrali Ligu šampiona, nismo mnogo izgubili. Njegov menadžer Ristić nije bio pošten. Rekao je u decembru da želi da se samo sastane sa mnom, ne sa mojim saradnicima. Na sastanku je svaki čas išao u toalet, a u stvari je išao kako bi se konsultovao sa svojim prijateljima. Prvo su rekli da je ugovor dobar, a potom su tražili povećanje plate sa četiri na osam miliona evra, plus tri miliona bonusa. Tada sam rekao da nema više pregovora i mojim saradnicima naredio da traže drugog napadača. Tada je došao Pjontek - rekao je Komiso.

Potom je optužio srpskog napadača da je uništio "violu".

- Taj mladi gospodin nas je uništio. U septembru je obećao da će potpisati novi ugovor i zato nismo na tržištu tražili drugog napadača. Ne znam koliko dugo su pregovarali sa Juventusom. Odbili su Real i Atletiko Madrid, kao i Arsenal i posle nedelju dana su dogovorili sve sa Juventusom. Da ne bismo izgubili novac tako što će otići besplatno, prihvatio sam 75 miliona evra kako bih regulisao ekonomsku situaciju u klubu - zaključio je Komiso.

Podsetimo, Fiorentina je sezonu u Seriji A završila na sedmom mestu i igraće kvalifikacije za Ligu konferencija, dok je Juventus sa Vlahovićem četvrti i ponovo ćemo ga gledati u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde na ulicama Beograda slavili titulu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...