"VRATIĆU OVOM KLUBU STARU SLAVU": Kristijano Ronaldo o nastavku karijere

Novosti online

03. 06. 2022. u 14:32

FUDBALER Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da će se potruditi da klubu sa "Old traforda" vrati staru slavu i da je veoma srećan što ostaje, prenose britanski mediji.

ВРАТИЋУ ОВОМ КЛУБУ СТАРУ СЛАВУ: Кристијано Роналдо о наставку каријере

Tanjug/AP

Ronaldo (37) je ove sezone odigrao 38 utakmica za "crvene đavole" u svim takmičenjima i postigao je 24 gola.

- Bio sam i još uvek sam veoma srećan što sam ovde, a ono što moram da kažem navijačima je da su neverovatni. Čak i kada smo gubili utakmice, uvek su nas podržavali, uvek su uz nas. Motivisan sam da nastavim da vredno radim, jer i dalje gajim ljubav prema igri i Mančester junajtedu. Saigrači mi pomažu da uspem u svojoj nameri. Uvek je lepo postizati golove za ovaj tim, ali najvažnija stvar za mene je da pobedimo na što više utakmica i osvojimo šampionat ili neki kup. Iskreno verujem da mogu da vratim Mančester junajted tamo gde mu je mesto. Potrebno je vreme, ali ja verujem u to - rekao je Ronaldo, preneo je Skaj sport.

Junajted je sezonu u Premijer ligi završio na šestom mestu na tabeli sa 58 bodova i naredne sezone će igrati u Ligi Evropa.

BONUS VIDEO: Navijači Real Madrida u Parizu

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)