EMERSON IZBEGAO 20 HITACA U PUCNJAVI: Fudbaler Totenhema jedva izvukao živu glavu

Novosti online

03. 06. 2022. u 15:15

U RANIM jutarnjim časovima fudbaler Totenhema Emerson Rojal doživeo je pokušaj pljačke uz razmenu vatre u gradu Sao Paulu.

ЕМЕРСОН ИЗБЕГАО 20 ХИТАЦА У ПУЦЊАВИ: Фудбалер Тотенхема једва извукао живу главу

Foto: Printskrin Youtube / Seu Curioso Noticias

Britanski "Miror" navodi  da se brazilski defanzivac fotografisao sa policajcem koji nije bio na dužnosti kada je napadač uperio pištolj u njega i tražio njegove stvari. Policajac je navodno primetio lopova i izvukao oružje.

Igrač je nakon završetka sezone u engleskom klubu na odmoru u rodnom Brazilu. Sada je doživio traumatičnu noć, a njegov agent Emerson Zula izneo je detalje kompletne situacije.

- Nakon što je napustio objekat u kom se provodio, policajac u civilu koji ga je prepoznao zatražio je da se slika sa njim i ponudio mu da ga odveze do auta. Fudbaler je napadnut dok je bio u društvu policajca, pod pretnjom pištoljem, gde je lopov tražio sat i druge lične predmete - rekao je Zula, dodavši:

- Kada je lopov shvatio da je čovek policajac, počela je velika pucnjava, krenuli smo da bežimo, a izgleda da me je Rojal povukao kako bi mi pomogao. Ne sećam se dobro, sve se to desilo jako brzo i adrenalin je bio jako visok - zaključio je agent fudbalera.

Na sreću, fudbaler nije povređen, a kriminalac je u vatrenom obračunu upucan u leđa i završio je u bolnici, a sada će se suočiti sa zakonom. Prema svedočenju očevidaca, ispaljeno je barem 20 metaka u celom tom haosu

Emerson je u Brazilu igrao za Ponte Pretu i Atletiko MG, a u Evropi za Betis, Barselonu i trenutno nastupa za Totenhem. Za Brazil je 2019. debitovao i odigrao je šest utakmica.


BONUS VIDEO: Policijske snage kod Autokomande spremne za "večiti derbi"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...