NEVEROVATNA PONUDA: Tri važna igrača i novac za Lukakua

Novosti online

08. 06. 2022. u 13:08

ČELNICI Intera spremni su da ponude Čelsiju Lautara Martineza, Alesandra Bastonija i Milana Skrinijara, kao i novac u zamenu za Romelua Lukakua, prenosi italijanski sportski list "Korijere delo sport".

НЕВЕРОВАТНА ПОНУДА: Три важна играча и новац за Лукакуа

FOTO: AP

Inter je prošle godine prodao Lukakua Čelsiju za 115 miliona evra, a ovo je bio sedmi najskuplji transfer u istoriji fudbala. Međutim, belgijski fudbaler nije opravdao očekivanja u londonskom klubu i izrazio je želju da u letnjem prelaznom roku napusti Čelsi.

On je više puta izjavio da želi da se vrati u Inter, a mediji na Apeninima navode da je ovaj transfer moguće izvesti na dva načina.

Lukaku bi mogao da završi na pozajmici u milanskom klub, ali bi u tom slučaju Inter morao Čelsiju da plaća 25 miliona evra po sezoni. Druga mogućnost je da belgijski napadač potpiše višegodišnji ugovor sa italijanskim klubom, ali bi Inter u tom slučaju morao da plati visoko obeštećenje.

Čelnici Intera su spremni da ponude Čelsiju novac, kao i trojicu igrača Martineza, Bastonija i Skrinijara u zamenu za Lukakua.

Italijanski mediji, međutim, navode da ova mogućnost nije realna, jer Inter planira da proda Bastonija engleskom Totenhemu. Bastoni je u Interu od 2017. godine, a ove sezone odigrao je 44 utakmice.

On je rekao da ima još dve godine ugovora sa milanskim klubom.

- Klub mi još ništa nije rekao. Ići ću na odmor, a onda ću početi pripreme za novu sezonu sa Interom - rekao je Bastoni.

BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri na svetu
 

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...