KO SU "GROBARI" PRETUČENI U HRVATSKOJ? Nesrećni navijači Partizana nisu iz Srbije

Novosti online

09. 06. 2022. u 09:01

VEST da su navijača Partizana pretučeni u Makarskoj odjeknula je poput bombe u regionu. Jedan od njih je istakao na društvenim mrežama da su krivci za njihovo prebijanje huligani iz redova Hajduka.

КО СУ ГРОБАРИ ПРЕТУЧЕНИ У ХРВАТСКОЈ? Несрећни навијачи Партизана нису из Србије

Foto: Printskrin

- Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju - napisao je jedan od lakše povređenih na društvenim mrežama.

U prvi mah se nije znao identitet povređenih. Hrvatski mediji prenose da se radi o državljanima Češke koji su boravili u Makarskoj. Objavljene su i njihove fotografije, isticali su obeležja kluba u jednom lokalu i navodno je zbog toga došlo i do napada. 

Kako javlja net.hr, iz policije je potvrđeno da je bilo tuče "više osoba", a objavljena je i sporna fotografija.

Iznad fotografije jedan navijač je napisao „I u Hrvatskoj svakog dana pravi grobar nosi majice Partizana“. Na slici se vide trojica muškaraca, od kojih jedan ima majicu s obeležjima Partizana.

Iz PU splitsko-dalmatinske za net.hr su potvrdili kako je Policijska postaja Makarska 6. juna 2022. godine oko 18.30 primila dojavu o tuči više osoba u Jadranskoj ulici u Makarskoj.

- Utvrđeno je kako su dve osobe, državljani Češke, zadobili lakše telesne povrede u fizičkom napadu od strane više osoba koje su se udaljile pre dolaska policije. Na okolnosti događaja sprovodimo kriminalističko istraživanje - naveli su iz policije.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...