LALATOVIĆ ODMAH PRECRTAO PARTIZANOVO DETE: Žrtva čiskte u Banjaluci neočekivano srpski talenat

Novosti online

09. 06. 2022. u 18:12

NENAD Lalatović novi je trener fudbalskog kluba Borac i zvanično je predstavljen u Banjaluci krajem prošle nedelje. Harizmatični strateg odmah je napravio čistku u novom klubu, a potpuno neočekivano raskinuta je saradnja sa srpskim igračem, Lukom Cucinom.

ЛАЛАТОВИЋ ОДМАХ ПРЕЦРТАО ПАРТИЗАНОВО ДЕТЕ: Жртва чискте у Бањалуци неочекивано српски таленат

FOTO: AP

Sada već bivši igrač Borca je nakada nastupao za Partizan, a što je najintrigantnije u celoj priči, on je pre samo šest dana produžio ugovor sa klubom. Jasno je da nešto ne štima na relaciji Lalatovića i srpskog defanzivca, a povodom svega oglasili su se i čelnici banjalučkog tima.

- Raskinuli smo ugovor sa Cucinom i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Ova odluka donesena je u dogovoru sa trenerom Lalatovićem koji na toj poziciji ima u planu drugog igrača - rekao je potpredsednik Borca Bogoljub Zeljković za "MONDO".

Cucin je rođeni Beograđanin a prve fudbalske korake napravio je u čuvenoj akademiji kluba iz Humske. U karijeri je još nosio dres Vojvodine, Spartaka, Inđije i Teleoptika.

Kao trener, Lalatović se najviše zadržao u Vojvodini koju je vodio na 74 utakmice u periodu od juna 2019. do maja 2021. godine, te na 52 u prvom mandatu na klupi ovog kluba od novembra 2015. do decembra 2016. godine.

U Srbiji je još vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Čukariški i niški Radnički, a okušao se i u inostranstvu u Al-Batinu.

Bio je i selektor naše reprezentacije za igrače mlađe od 20, odnosno 21 godinu.

Ovaj 44-godišnji strateg u trenerskoj karijeri ima jedan osvojen trofej i to Kup Srbije sa Vojvodinom 2020. godine, a sigurno je da će klub iz Banja Luke pred njega postaviti visoke izazove, kako u Evropi, tako i u domaćim takmičenjima u Bosni i Hercegovini.



BONUS VIDEO: Prazne tribine na premijeri Srbije u Ligi nacija
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)