LIGA NACIJA: Menja li se fudbalska mapa Evrope? Gruzija devet bodova iz tri utakmice, Gibraltar osvaja bod protiv Bugarske...

O. M.

09. 06. 2022. u 23:22

POBEDA Srbije na gostovanju u Švedskoj, odnosno remi Norveške i Slovenije najvažniji su rezultati u Ligi nacija ove večeri, bar ako se pitaljju ljubitelji fudbala u našoj zemlji, ali bilo je širom Starog kontinenta još zanimljivih utakmica i rezultata.

ЛИГА НАЦИЈА: Мења ли се фудбалска мапа Европе? Грузија девет бодова из три утакмице, Гибралтар осваја бод против Бугарске...

FOTO: EPA

U elitnoj A Ligi nacija odigrani su mečevi grupe 2 a očekivasne pobede ostvarile su pirinejske komšije. Španija je golom Sarabije slavila na gostovanju Švajcarskoj, a Portugalija je sa 2:0 savladala (strelci Kanselo i Guedeš).

Portugalci vode na tabeli sa sedam bodova, dva više od Španaca koji su kiksnuli u Pragu pre četiri dana.

Novo iznenađenje priredila je Gruzija koja je ubedljivo slavila na gostovanju u Skoplju - 3:0. Gruzini tako posle prvog kruga takmičenja imaju maksimalnih devet bodova, što niko nije očekivao u grupi sa Bugarskom i Makedonijom. Još veće iznenađenje u istoj grupi priredili su fudbaleri Gibraltara koji su osvojili bod protiv Bugarske! Ovo je bila tek 15. utakmica u kojoj je selekcija sa ulaznih vrata Evrope ostala neporažena.

Grčka je u "bratskom" susretu lako izašla na kraj sa Kiprom (3:0), dok je selekcija takozvanog kosova sa 3:2 savladala Severnu Irsku. Ovaj rezultat izazvao je šok među ljubiteljima fudbala na Ostrvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)