FUDBALSKI POTRES NA MARAKANI: Zvezda nudi 2 miliona Gentu za reprezentativca Gane

Novosti online

11. 06. 2022. u 10:13

CRVENA zvezda priprema se za novu sezonu, a snage skauting službe usmerene su na pronalaženje novih pojačanja. Čini se da su jedno pronašli u Belgiji.

ФУДБАЛСКИ ПОТРЕС НА МАРАКАНИ: Звезда нуди 2 милиона Генту за репрезентативца Гане

FOTO: EPA

Zanimljivo pojačanje pronašli su crveno-beli u Istočnoj Flandriji, reč je o krilnom fudbaleru Osmanu Bukariju (23).

Kako prenosi "Mondo" Pregovori sa Gentom su intenzivirani u prethodnim danima, a igrač je prema navodima portala nadomak potpisa za Crvenu zvezdu.

Kako se navodi, ponuda koju je Zvezda poslala glasi: Dva miliona evra, uz određene procente od naredne prodaje, što se tek treba dodatno definisati.

Prethodnu sezonu proveo je u Nantu.

U Francuskoj je odigrao 24 duela u Ligi 1, ulazio je često sa klupe, a postigao je dva gola i četiri asistencije. Klub je nakon završetka sezone saopštio da ga neće otkupiti.

Nakon toga vratio se u Gent, ima ugovor na još godinu dana, a navodno ga u Zvezdi vide kao zamenu za El Fardu Bena.

Reč je o fudbaleru pred kojim su najbolje godine, u decembru puni 24, a očekuje da se nađe na spisku putnika Gane za Svetsko prvenstvo u Kataru, za "crne zvezde" odigrao je pet mečeva, postigao jedan gol, a u poslednje vreme dobija sve veću šansu u nacionalnom timu.

Ponikao je u Lavovima iz Akre, igrao u Anderlehtu, a u slovačkom Trenčinu je doživeo afirmaciju. Nakon toga je usledio transfer u Gent za milion evra.

Igrao je dva puta protiv Crvene zvezde, a dobrim igrama u sezoni 2020/21 kao igrač Genta skrenuo je pažnju čelnika beogradskog kluba.

Videćemo da li će na kraju ponuda od dva miliona evra zadovoljiti standarde Genta, što bi bila druga velika kupovina Zvezde u ovom prelaznom roku nakon što su za Kingsa Kangvu izdvojili milion.

Po specijalizovanim sajtovima za transfere trenutna cena Bukarija iznosi tri miliona evra.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)