IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Stanković precrtao Afrikanca, spremna mu je već zamena

Novosti online

11. 08. 2022. u 13:14

Seku Sanogo, defanzivni vezista Crvene zvezde, uskoro će napustiti Ljutice Bogdana, prenose beogradski mediji.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА МАРАКАНИ: Станковић прецртао Африканца, спремна му је већ замена

FOTO: M. Vukadinović

Afrikanac je izgubio poverenje trenera crveno-belih Dejana Stankovića, iako se našao u startnoj postavi u Jerevanu na revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Njega je već na poluvremenu zamenio Stefan Mitrović, a prvak Srbije razmatra mogućnost prevremenog raskida saradnje sa Sanogom. Asu iz Obale Slonovače, koji je bio važan šraf u Dekijevoj mašineriji, ugovor sa klubom sa "Marakane" ističe 31. decembra, a spekuliše se da će Zvezda uskoro dovesti veliko pojačanje na sredinii terena.

FOTO: EPA

 

Reč je o povremenom reprezentativcu Gane Edmundu Adou.  Od ranije je poznato da trener Dejan Stanković ima veliku želju da u crveno-beloj opremi vidi veznog fudbalera iz Gane.

Ado je rođen 17. maja 2000. godine u selu Čorkor nadomak Akre. Pre dolaska u Moldaviju nastupao je u Slovačkoj, a treba napomenuti da se fudbaler koji je zabeležio jedan nastup za najbolju selekciju ove zemlje od početka godine "nalazi na ledu" u klubu iz Tiraspolja, pa čak i ne tranira sa najboljom ekipom ovog kluba.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

OSVOJIO JE ONO ŠTO JE NAJVIŠE ŽELEO: Federer u Šangaju, da li će gledati Novakov meč? (VIDEO)