"BOLJI SMO OD ZVEZDE, TREBALO JE DA BUDE 4:2": Zvezda Makabija otkrila šta im je trener na poluvremenu rekao u svlačionici

Novosti online

18. 08. 2022. u 08:38

CRVENA zvezda je posle prvog poluvremena imala sve u Izraelu. Šampion Srbije je vodio, a onda za 45 minuta sve se srušilo kao kula od karata, pa Makabi sa prednošću 3:2 dolazi u Beograd.

БОЉИ СМО ОД ЗВЕЗДЕ, ТРЕБАЛО ЈЕ ДА БУДЕ 4:2: Звезда Макабија открила шта им је тренер на полувремену рекао у свлачионици

FOTO: EPA

Revanš meč  je sledećeg utorka na Marakani, a pravilo gola u gostima više ne važi, pa crveno-belima pobeda od jednog gola razlike garantuje produžetke, a u slučaju dva i više srpski šampion bi izvadio kartu za Ligu šampiona. 

- Bila je luda i neverovatna utakmica. Zabavili smo se i pobedili. Bilo je lepo igrati u plej-ofu, videćemo šta nas čeka... Ko je bolji? Mi smo bolji tim po mom mišljenju", rekao je Tiaron Šeri za izraelske medije posle meča.

"Igrali smo sjajno i moramo da 'ubijemo' meč u revanšu. Neće biti lako, borićemo se kao ludi".

Njegov saigrač Dolev Haziza takođe je pohvalio neverovatnu atmosferu koju je napravilo skoro 30.000 navijača na tribinama, a priznaje da je bilo teško igrati protiv tima koji zna da kazni svaku vašu grešku i zato je Zvezda na pauzu otišla sa prednošću 2:1 - golovima Pešića i Kange.

- Barak nas je organizovao na poluvremenu i pitao nas šta mi hoćemo sa našim karijeram. Hoćemo li napred ili nazad da igramo Ligu Evrope? Pogledali smo se i shvatili možemo", rekao je Haziza i rekao da misli da su bili bolji.

- Da je još Rukavicja ušao ranije, bilo bi 4:2 za nas".

Bonus video: Majstorija Pešića otvorila Zvezdinu goleadu protiv Voždovca, kao uvod za gostovanje Makabiju u Izraelu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU U ŠANGAJU: Evo kakvo moćno značenje ima poruka koju je Novak napisao (FOTO)