NIŠTA OD SRPSKE KOLONIJE U FULAMU: Torino odbio "bezobraznu ponudu" kolibara za našeg reprezentativca
ČELNICI Torina odbili su ponudu Fulama od osam miliona evra za srpskog fudbalskog reprezentativca Sašu Lukića, prenose italijanski mediji.
Menadžer Fulama Marko Silva želi da Lukić pojača londonski klub do kraja prelaznog roka, odnosno do kraja januara. On smatra da bi srpski fudbaler bio idealno pojačanje londonskog kluba na sredini terena.
Italijanski mediji podsećaju da je Lukić igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, a naš nacionalni tim eliminisan je već posle grupne faze Mundijala.
Torino se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u evropska klupska takmičenja naredne sezone.
Lukić (26) ima ugovor sa italijanskim klubom do juna naredne godine. On je ponikao u Partizanu, a član je Torina od 2016. godine.
Lukić je za Torino odigrao 161 meč i postigao je 14 golova. Za reprezentaciju Srbije dva puta se upisao u strelce na 35 mečeva. U Fulamu već igra jedan srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.
Preporučujemo
NOVAK ĐOKOVIĆ BRINE ZA ŽIVOTNU SREDINU: Srpski teniser ušao u biznis sa firmom za vodu
26. 01. 2023. u 12:41
DA LI ĐOKOVIĆ LAŽIRA POVREDU? Javio se Mats Vilander i razočarao mnoge
26. 01. 2023. u 10:39
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)