JUVENTUS SE ODMAH OGLASIO: Ovako je italijanski velikan reagovao na priče o odlasku Vlahovića (VIDEO)

Novosti online

31. 01. 2023. u 21:33

KAO grom iz vedra neba odjeknula je vest da se Dušan Vlahović ponudio Real Madridu. Juventus se brzo oglasio i ako je verovati "staroj dami" od toga neće biti ništa.

ЈУВЕНТУС СЕ ОДМАХ ОГЛАСИО: Овако је италијански великан реаговао на приче о одласку Влаховића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Baš kada se pojavila informacija da bi reprezentativac Srbije u finišu prelaznog roka mogao da pojača "kraljevski klub", velikan iz Torina se javio na Instagramu.

Oni su objavili snimak sa treninga na kome se vide kako vežbaju Dušan Vlahović i Filip Kostić, što je jasan signal da klub nema nameru da ga pusti.

Dosta se u poslednje vreme pričalo o odlascima najboljih igrača Juventusa, zbog toga što je klub kažnjen sa oduzimanjem 15 bodova, pa je i izlazak u Evropu dovedev u pitanje.

"Stara dama" zauzima sada 13. mesto na tabeli Serije A sa 23 boda, šest manje od Udinezea koji je na sedmoj poziciji, koja vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

BONUS VIDEO: Navijači CSKA pred duel "armejaca" i Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom