GAUČOS VIGO TRČI I POGAĐA: Crvena zvezda i u fudbalskom klubu ima zanimljivog Argentinca u izlogu

Z. Ćorović

13. 02. 2023. u 20:43

GAUČOSI opasno "drmaju" Crvenom zvezdom. Argentinci Kampaco i Vildoza su u košarkaškom klubu na prečac "omađijali" i osvojili navijače crveno-belih filigranskom veštinom, a jedan njihov zemljak je na najboljem putu da se nametne u fudbalskoj sekciji.

ГАУЧОС ВИГО ТРЧИ И ПОГАЂА: Црвена звезда и у фудбалском клубу има занимљивог Аргентинца у излогу

FK Crvena zvezda

Novajlija Aleks Vigo (23) brzo se "usidrio" na poziciji desnog beka, bio je starter u prva dva prolećna kola i već je moglo da se vidi kako u njegovoj pojavi od 175 centimetara ima dosta eksploziva. Prvi utisci su da je brz, borben, pokretan i opasan, što je potvrdio prvencem u ubedljivom trijumfu nad Voždovcem (6:0).

- Dajem sve od sebe na treninzima, slušam trenera i sve funkcioniše u najboljem redu. Saigrači su me izuzetno lepo dočekali, još na pripremama smo počeli da se družimo i prepoznao sam u startu da u Zvezdi vlada porodična atmosfera. Sve to me čini srećnim i zadovoljnim u Beogradu. Nadam se da ćemo nastaviti dobru formu koju smo najavili u meču sa Voždovcem. Nestrpljiv sam da pokažem šta sve znam, radujem se svakoj novoj utakmici - pun je utisaka Vigo, koji je u Argentini igrao za Kolon, River Plejt i Indepediente, a po proceni "Transfermartkta" cena na tržištu mu je 2,2 miliona evra.

Najviše ga je impresionirala vatrena podrška Zvezdinih pristalica.

- Nemam reči, oduševljen sam. Atmosfera koju su navijači napravili i protiv Vojvodine, ali i na meču sa Voždovcem gde smo bili gosti, i gde su se čuli svih 90 minuta, meni su najveći utisak od dolaska u Beograd . Znao sam i ranije da je atmosfera na "Marakani" odlična, da ljudi u Srbiji obožavaju Zvezdu, ali ovo je nešto što mora da se doživi. Kad sam istrčao na teren protiv Vojvodine, doslovno sam se naježio i mnogo mi je žao što nismo pobedili, ali vratili smo to goleadom protiv Voždovca, tako da verujem da će navijači u subotu protiv Čukaričkog doći u još većem broju.

ŽELIMO SVE POBEDE DO RAJA

BRZO je Vigo ukapirao šta se samo traži u Crvenoj zvezdi.

- Želimo da pobedimo svaku utakmicu do kraja sezone. Već sam naučio da se u Zvezdi samo trijumfi računaju i to mi odgovara, smatram da imam takav mentalitet i da sam igrač za klubove koji osvajaju trofeje. Imamo 11 bodova prednosti, ali se ponašamo kao da je egal - naglasio je Vigo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)