SKUPE "PLAVCE" ČEKA PAKAO: Liga šampiona se nastavlja nesmanjenom žestinom

Z. Ćorović

14. 02. 2023. u 22:27

DVA bivša evropska prvaka premijerno se hvataju u klinč. Borusija Dortmund ugostiće u sredu (21.00) Čelsi u prvom meču osmine finala Lige šampiona i neobično je to što se ovim poznatim ekipama do sada nije ukrstio put u nekom evropskom takmičenju.

СКУПЕ ПЛАВЦЕ ЧЕКА ПАКАО: Лига шампиона се наставља несмањеном жестином

FOTO: Tanjug/AP

Čelsi stiže u Nemačku sa svim skupim zimskim pojačanjima (Fernandez, Mudrik, Feliks...) da konačno razbije crni niz od osam mečeva u gostima bez pobede.

Trener "plavaca" Grem Poter je u velikm problemima, u Premijer ligi ekipa mu se nalazi tek na desetom mestu, drži je nada da samo u Evropi može da se napravi nešto veliko. Međutim, biće pravi podvig da se u paklu "Signal Iduna Parka" izvuče trijumf, pogotovo što je domaćim u strašnom zaletu. Dortmund je vezao šest pobeda u svim takmičenjima, a kod kuće je u seriji od deset utakmica bez poraza (sedam slavlja, tri remija).

- Potrebna nam je bar jedna pobeda iz dve utakmice da bismo prošli u sledeću rundu. Sigurno je malo lakše kod kuće sa euforijom od 80.000 navijača. Mukoko je povređen, moraćemo bez njega da napadnemo Čelsi - rekao je Edin Terzić, trener Dortmunda.

U drugom meču Lige šampiona u sredu, Briž dočekuje Benfiku. Iako su Belgijanci bili najprijatnije iznenađenje grupne faze, sada se suočavaju sa brojnim problemima, pa su lisabonski "orlovi" favoriti u ovom dvoboju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)