POVLAČIM SE: Rasim LJajić se izvnio Kljajiću i napustio klub

V. N.

22. 03. 2023. u 18:12

RASIM Ljajić, bivši ministar, napustio je mesto predsednika FK Novi Pazar zbog incidenta sa Filipom Kljajićem, koji su izazvali navijači tog kluba.

ПОВЛАЧИМ СЕ: Расим Љајић се извнио Кљајићу и напустио клуб

Foto Tanjug

- Posle incidenta od strane nekoliko navijača, povlačim se iz kluba i ne želim da imam bilo kakve veze sa FK Novi Pazar. Ovo je prevršilo svaku meru i svako dalje ostajanje u klubu za mene lično bi predstavljalo nepotrebnu kompromitaciju. Upozoravao sam ranije da treba raščistiti odnos sa navijačima-pojedincima, koji izazivaju incidente i prave ogromnu finansijsku i sportsku štetu i da se ne vidim u njemu ukoliko se taj problem ne reši. Želim da uputim javno izvinjenje golmanu Kljajiću i njegovoj porodici zbog doživljene neprijatnosti i neviđenog skandala. Godinama unazad trudio sam se da poboljšam imidž kluba, igrači su rado dolazili i imali samo reči hvale. Ne želim da zataškavam bruku, jer bi bio saučesnik u njoj. Uprava nije kriva, ali se ne može pobeći od odgovornosti. Pre svega što su dozvolili da šačica navijača uzima sebi za pravo da i kontaktira sa igračima. Koji će fudbaleri ubuduće dolaziti u Novi Pazar? Koji će sponzori pristati da pomažu klubu? Kapiten Kljajić je za kratko vreme boravka pokazao da je ljudska, moralna i sportska veličina. Ne bi bilo pošteno prema iskrenim i brojnim navijačima koji moraju da saznaju istinu zbog koje klub ulazi u najveću krizu u poslednjih nekoliko decenija - naveo je, između ostalog, Ljajić za "Mocartsport". 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)