NISAM PRIMAO PO ŠEST ILI SEDAM KOMADA: Miloš Milojević o svom nasledniku na klupi Crvene zvezde Baraku Baharu

Z. Ćorović

31. 05. 2023. u 08:47

BILO je emotivnih suza na rastanku Miloša Milojevića od Crvene zvezde, ali ima i gorčine kod odlazećeg trenera što su ga posle dominantne sezone čelnici crveno-belih "žrtvovali" kao piona u šahu, kako bi doveli iskusnijeg stranca Baraka Bahara. Morao je mladi Miloje neke primedbe da "skreše u brk" svom nasledniku, ukoliko izraelski mediji nisu dobro "dosolili" čitavu priču.

НИСАМ ПРИМАО ПО ШЕСТ ИЛИ СЕДАМ КОМАДА: Милош Милојевић о свом наследнику на клупи Црвене звезде Бараку Бахару

FOTO: FK Crvena zvezda

- Uprava me je pre nekoliko meseci odvela na razgovor i rekla da im je potreban trener sa više iskustva za Ligu šampiona. Nisam tada znao ko će to biti. Odgovorio sam da sve to razumem, ali isto tako i da sam sposoban da vodim klub u narednim fazama. Znam da Barak Bahar ima malo više iskustva zahvaljujući tome što se ove godine plasirao u Ligu šampiona i odigrao šest utakmica. Ali kroz osmeh mogu da kažem kako ja imam malo manje lošeg iskustva jer nisam primao šest golova od Benfike i sedam od PSŽ-a. Ja volim da stičem dobro iskustvo - rekao je Miloš Milojević za izraelski "Sport 5".

Sada već bivšem treneru crveno-belih nije pravo ni što je Bahar pregovarao sa Zvezdom u jeku sezone.

- To što je razgovarao sa drugim klubom pre nego što je sezona završena je njegova lična odluka. Čak je i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ja to nikada ne bih uradio. Rekao bih agentima da sačekaju da se sezona završi. Ne bih to uradio zbog profesionalizma, ali i da ne bih povredio kolegu. Potpisao je za Zvezdu pre nego što je odlučena šampionska trka u Izraelu. Morate da pitate njega zašto je to uradio. Mada, ponekad agenti guraju celu priču. Na kraju je osvojio titulu, ispalo je dobro za njega. Napredovao je i finansijski. Ja bih uradio drugačije i bio profesionalac. Jedino bih tako mogao da mirno spavam noću - istakao je Milojević.


Otišao sa 32 pobede

OD dolaska na klupu, krajem avgusta prošle godine, kada je zamenio Dejana Stankovića, Miloš Milojević je vodio crveno-bele na 43 utakmice, ostvario je 32 trijumfa, sedam remija, a sva četiri poraza doživeo je u Ligi Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)