ADO STIŽE NA MARAKANU! Ako sve bude po planu, Crvena zvezda će konačno angažovati reprezentativca Gane

Z. Ćorović

07. 06. 2023. u 12:00

SVI putevi Edmunda Ada (23) ovog leta vode ka "Marakani". Reprezentativac Gane će se najverovatnije uskoro preseliti iz subotičkog Spartaka u Crvenu zvezdu, jer su se sklopile sve kockice za ovaj transfer.

АДО СТИЖЕ НА МАРАКАНУ! Ако све буде по плану, Црвена звезда ће коначно ангажовати репрезентативца Гане

FOTO: FK Crvena zvezda

Ado je crveno-belima postao izuzetno interesantan još pre dve godine, kada je blistao u dresu Šerifa. Prvak Moldavije je tada nadigrao Zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je "razbio" i zagrebački Dinamo. Usledili su neočekivani podvizi u elitnom takmičenju, Šerif je usred Madrida pobedio Real sa 2:1, a Ado je kao zadnji vezni odigrao "doktorsku" partiju.

Međutim, usledio je pad, Šerif je rasprodao čitavu generaciju, a kada je Zvezda ušla u pregovore da dovede Ada, zapelo je oko previsokog obeštećenja, u iznosu od milion i po evra. Srpski prvak nije želeo da izdvoji toliki novac, što se pokazalo kao dobra procena. Vezista iz Gane je, kao i Šerif, počeo da posustaje, više je bio rezerva nego što je igrao. Na kraju se desilo da je kao slobodan igrač, iznenada u januaru 2023. stigao u Spartak. Pričalo se i tada da iza tog transfera stoji Crvena zvezda, sa ciljem da se Ado postepeno vrati u formu, pa ako se podigne na potreban nivo, da ga dovede.

Snažni vezista je bio standardan u timu iz Subotice, odigrao je ovog proleća 16 utakmica (jedna asistencija) i novi trener crveno-belih Barak Bahar bi voleo da ga vidi na pripremama koje će početi 20. juna. Biće dobrodošao, jer se na poziciji defanzivnog veznog Zvezda najviše oslanjala na Srđana Mijailovića. Kanga i Kangva su mnogo više napadački orijentisani, što važi i za novajliju iz Kopenhagena Marka Stamenića. Zato na "Marakani", pored Ada, razmišljaju da dovedu još jednog ozbiljnog "razbijača" u manevru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)