VEŽBAO ZA NOVU DUPLU KRUNU: Novi kapiten Zvezde Dragović podigao prvi pehar na turniru u Rusiji

Z. Ćorović

15. 07. 2023. u 21:24

OSTAO je na "Marakani" da bude predvodnik jedne osvežene i eksplozivnije Zvezde koja je u Rusiji pokazala da ide u odličnom smeru. Novi kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović više ni ne pomišlja o odlasku jer se uverio da se klub ozbiljno priprema za veliki izazov kao što je Liga šampiona. Trener Barak Bahar namenio mu je ulogu vođe tima, što očigledno prija odgovornom i proverenom defanzivcu.

ВЕЖБАО ЗА НОВУ ДУПЛУ КРУНУ: Нови капитен Звезде Драговић подигао први пехар на турниру у Русији

FOTO: M. Vukadinović

Na "Pari Premijer kupu" u Sankt Peterburgu, sa trakom na ruci samouvereno i ozbiljno je vodio saigrače do vrednih pobeda protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea. Podigao je i prvi pehar ove sezone, što bi rekli navijači, "vežbao" je za novu duplu krunu

-  Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje - istakao je Aleksandar Dragović. 

Na snažnom turniru u Rusiji nidelo se da mu kapitenska traka dobro stoji.

- U Crvenoj zvezdi je ona posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni. Mnogo nam znače i provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, sledi 26. jula i utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu podršku zaokružili pripremni ciklus -  poziva Dragović pristalice crveno-belih na uvodni spektakl pred elitno takmičenje.

Utakmica sa Fiorentinom igraće se na stadionu "Rajko Mitić" u sredu 26. jula (20 časova). Prodaja karata (onlajn) počinje u sredu, cene su: Sever 500 dinara, Istok: 600, Zapad: 800, Tribina Siniša Mihailović 1.500, VIP 1 je 6.000, a VIP Galerija 7.000 dinara.

Odmarali dva dana

TENER crveno-belih Barah Bakar posle osvajanja turnira u Sankt Peterburgu je nagradio svoje izabranike sa dva slobodna dana. Igrači su po povratku iz Rusije mogli dobro da se odmore, okupljanje i novi treninzi počinju od sutra na "Marakani".

Minimalac Fenera za kraj

FUDBALERI Fenerbahčea su danas pobedili Nefči sa 1:0 u poslednjoj utakmici "Pari Premijer kupa". Ovaj meč nije imao poseban značaj, jer je Crvena zvezda sa maksimalnim učinkom od tri pobede i devet bodova osvojila pehar. Domaćin Zenit je zauzeo drugom mesto (5), ispred turskog velikan (4), dok je predsranik Azerbejdžana turnir zavšio sa nulom.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)