"OVA ZVEZDA JE FANTASTIČNA": Miloš Degenek oduševljen povratkom u crveno-bele

Z. Ćorović

24. 07. 2023. u 18:53

BIO je jedan od igrača koji je najviše "iskrvario" kada se probijalo do prve dve Lige šampiona, red je da bude tu i kada je obezbeđen direktan plasman u elitu. Miloš Degenek (29) je Zvezdine navijače odavno osvojio srčanošću i požrtvovanjem, njegove partije u Salcburgu i Lucernu su od onih "za sva vremena".

ОВА ЗВЕЗДА ЈЕ ФАНТАСТИЧНА: Милош Дегенек одушевљен повратком у црвено-беле

FOTO: FK Crvena zvezda

Zato je svima drago što se snažni defanzivac iz Knina i reprezentativac Australije treći put vratio na "Marakanu".

- Lično me je trener Barak Bahar zvao da dođem i budem deo ekipe, a to se ne odbija, naravno kad se uzme u obzir da je to još moja Crvena zvezda, bilo je vrlo lako da se dogovorimo - istakao je Degenek na jučerašnjoj promociji. - Zvezda je moja porodica, moja želja za dokazivanjem je ostala, još je i veća. Dolazim iskusniji za Svetsko prvenstvo, mislim da sam još bolji nego u prva dva mandata. Sebe vidim tamo gde me šef stavi da igram, a moje je da budem zdrav, da se što bolje spremim i pomognem mlađima, kao i da ostvarimo što bolje rezultate. Bio bi uspeh da prođemo grupu u Ligi šampiona, da prezimimo u Evropi.

Degenek je oduševljen kako Zvezda sada izgleda pod palicom novog trenera.

- Naježio sam se kada sam gledao turnir u Rusiji, to što sam video bilo je fantastično. Zvezda je trebalo tako da igra i pre šest godina - snažno, agresivno, moderno, sa visokim presingom. Zato se nadam da bismo u Evropi mogli da napravimo i nešto što niko ne očekuje - istakao je Miloš.

MRKELA: VEĆ SE DOKAZAO

SPORTSKI direktor Mitar Mrkela poželeo je dobrodošlicu dobro poznatom licu.
 - Nema potrebe da posebno predstavljam Miloša Degeneka koji je po treći put obukao crveno-beli dres. Reč je o igraču koji je ostavio lep trag u našem klubu, njegovo ime se vezuje za najveće uspehe koje je Zvezda ostvarila u poslednjih nekoliko godina. Miloš je vredan igrač, dobar, želeo ga je trener Barak Bahar, naravno ima i naše poverenje. Sada je još iskusniji, ima Svetsko prvenstvo u nogama, i to nije mala stvar. U klubu smo zadovoljni timom, ne mogu da kažem da je prelazni rok završen, traje do kraja avgusta, ali ekipa funkcioniše dobro - istakao je Mrkela.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)