BARSELONA U OGROMNOM PROBLEMU: Treba da igra prvo kolo prvenstva za vikend, a ima samo 13 registrovanih igrača!
Fudbalski klub Barselona ima trenutno 13 registrovanih igrača, pošto katalonski klub još nije dobio dozvolu La Lige da registruje pojačanja, koje je doveo u letnjem prelaznom roku, prenose španski medini.
La Liga počinje narednog vikenda, a Barselona u nedelju u prvom kolu gostuje ekipi Hetafea.
Barselona će uskoro da potvrdi da su katalonski klub napusti Osman Dembele i Frank Kesi. Odlasci ove dvojice igrača omogućiće Barseloni da završi proces prijavljivanja igrača za novu sezonu, jer će prodajom Dembelea i Kesija da se "oslobodi" deo novca iz budžeta za plate.
Zvaničnu registraciju za Barselonu čekaju Inigo Martinez, Ilkaj Gundogan, Oriol Romelu, Ronald Arauho, Alehandro Balde, Markos Alonso, Serhi Roberto, Ignasi Krag i Eze Abde.
Na spisku registrovanih fudbalera nalaze se Mark-Andre ter Štegen, Žil Kunde, Erik Garsija, Andreas Kristensen, Pedri Gonzales, Gavi, Frenki de Jong, Feran Tores, Ansu Fati, Rafinja, Robert Levandovski, dok Klemon Lengle i Serhio Dest neće da budu na listi prvog tima.
BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan
Preporučujemo
PARTIZAN NOKAUTIRAN U AZERBEJDžANU: Evropska priča crno-belih uopšte nije počela dobro (VIDEO)
10. 08. 2023. u 19:57 >> 19:57
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)