KAKAV PEH: Slavni Argentinac samo 37 minuta na terenu

Novosti online

21. 09. 2023. u 14:11

PEH u nevreme za najboljeg fudbalera koji trenutno igra u Americi. Legendarni Argentinac Lionel Mesi doživeo je povredu preksinoć na utakmici svog Intera iz Majamija. On je već u 37. minutu morao da napusti teren na utamici koju je njegov tim dobio protiv Toronta i to ubedljivo 4:0.

КАКАВ ПЕХ: Славни Аргентинац само 37 минута на терену

FOTO: AP/Tanjug

Mesi je u jednom trenutku osetio bol u mišiću, a da maler za Inter bude još veći, samo nekoliko minuta ranije je zbog identične povrede iz igre izašao i Đordi Alba. Majami je u donjem delu tabele Istočne konferencije MLS lige sa samo devet pobeda, četiri remija i čak 15 poraza posle 28 odigranih kola.

Trener Intera Tata Martino se nada da nije u pitanju ništa dramatično, pa je samo kratko posle utakmice rekao:

- Nadamo se da nije nešto ozbiljno, odnosno da nisu pocepali mišić. Gotovo sigurno neće igrati meč protiv Orlanda za vikend, a videćemo da li će biti spremni za Kup Sjedinjenih Američkih Država.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)