DŽONI EVANS: ''Ogromna čast je odigrati 200 utakmica za Mančester Junajted''

Novosti online

24. 09. 2023. u 13:40

Evans je u subotu uveče protiv Barnlija (1:0) odigrao jubilarni 200. meč za "crvene đavole" u svim takmičenjima, a ulepšao ga je asistencijom kapitenu Brunu Fernandešu za pobedonosni gol.

ЏОНИ ЕВАНС:  Огромна част је одиграти 200 утакмица за Манчестер Јунајтед

FOTO: EPA

- To je bila moja 200. utakmica u dresu Mančester Junajteda, uživao sam u svakom njenom trenutku. Nisam mogao da dočekam start meča, bio sam uzbuđen i imao sam predosećaj da će biti poseban. Ogromna je čast odigrati 200 utakmica za Junajted. Ponosan sam što sam napravio to dostignuće - rekao je iskusni 35-godišnji defanzivac za klupski sajt.

Reprezentativac Severne Irske se nedavno vratio u klub za koji je igrao od 2006. do 2015. godine.

- Zaista nisam mislio da ću potpisati dugoročni ugovor. Kad dođete u određene godine tada počinje kraj vaše karijere. Nisam imao drugih ponuda, pa sam dao sve od sebe i pokušao da iskoristim priliku koja mi se ukazala. Tada se samo nadate da će i telo izdžati takav napor. Nisam mogao ni da zamislim da ću biti starter i igrati. Rečeno mi je da je moj zadatak da pojačam konkurenciju, tako sam mu i pristupio. Pošto su se neki saigrači povredili, dobio sam šansu da započnem meč. Igrati ponovo pred ovakvim navijačima je ostvarenje sna - dodao je Evans.

BONUS VIDEO: DULjAJ POSLE POBEDE: Rekao sam igračima da nam je ovo utakmica godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)