HAOS U ČELSIJU ZBOG LOŠIH REZULTATA: Poketino moli razočarane vlasnike da podrže ekipu

Novosti online

24. 09. 2023. u 19:27

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino izjavio je večeras da su vlasnici londonskog fudbalskog kluba razočarani rezultatima "plavaca" u ovoj sezoni, prenose britanski mediji.

ХАОС У ЧЕЛСИЈУ ЗБОГ ЛОШИХ РЕЗУЛТАТА: Покетино моли разочаране власнике да подрже екипу

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Čelsi je ranije danas na svom terenu poražen od Aston Vile rezultatom 1:0 u meču šestog kola Premijer lige. Ovo je treći poraz Čelsija u engleskom prvenstvu uz dva remija i samo jednu pobedu.

- Vlasnici kluba su razočarani. Međutim, moraju da podržavaju naš plan. Imamo tim koji imamo, ali moramo da izgradimo samopouzdanje. Igračima je potrebna podrška kako bi dobro nastupili - rekao je Poketino posle meča.

Čelsi se nalazi tek na 14. mestu na tabeli Premijer lige sa samo pet bodova.

- Naša igra protiv Aston Vile je bila dobra, ali ne i odlična, nedostajali su nam golovi. Već sutra krećemo da se pripremamo za narednu utakmicu, koja je na programu u sredu - dodao je menadžer Čelsija.

Fudbaleri Čelsija će u sredu na svom terenu igrati protiv Brajtona u 1/16 finala Liga kupa.

BONUS VIDEO: DULjAJ POSLE POBEDE: Rekao sam igračima da nam je ovo utakmica godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!