VELIKA FRKA U ŠPANIJI! Policija upala u Fudbalski savez, za sve je kriva Barselona - optužena je za korupciju, falsifikate...

Novosti online

28. 09. 2023. u 12:10

Španska policija pretresla je danas prostorije Fudbalskog saveza Španije (RFEF) u sklopu sudske istrage o navodnoj višegodišnjoj isplati miliona evra, koje je Barselona platila potpredsedniku Sudijskog komiteta Hoseu Mariji Enrikesu Negreiri, prenosi AP.

ВЕЛИКА ФРКА У ШПАНИЈИ! Полиција упала у Фудбалски савез, за све је крива Барселона - оптужена је за корупцију, фалсификате...

Foto Shutterstock

Španska policija je saopštila da se radi o kancelarijama u sedištu Saveza u blizini Madrida, da nije bilo hapšenja i da postupa po nalogu sudije koji istražuje slučaj.

Državni tužioci su u martu optužili Barselonu za korupciju u sportu, lažno upravljanje i falsifikovanje dokumentacije. 

Tužioci su naveli da je Barselona platila bivšem fudbalskom sudiji Hoseu Mariji Enrikesu Negreiri 7,3 miliona evra. Negreira je bio član Sudijskog komiteta od 1994. do 2018. godine, a isplate su izvršene između 2001. i 2018. godine.

Fudbalski klub Barselona je demantovao optužbe i sukob interesa. Katalonski klub je saopštio da je platio tehničke izveštaje o sudijama, ali da nikada nije pokušao da utiče na njihove odluke na utakmicama u španskom prvenstvu.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!