SJAJNE VESTI IZ HOLANDIJE: Golman RKC-a se uspešno oporavlja od teške povrede

Tanjug

01. 10. 2023. u 14:35

ČELNICI holandskog fudbalskog kluba RKC Valvajka saopštili su danas da se golman Etjen Vesen uspešno oporavlja posle povrede koju je doživeo u finišu meča protiv Ajaksa koji je prekinut u subotu uveče u 86. minutu.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ИЗ ХОЛАНДИЈЕ: Голман РКЦ-а се успешно опоравља од тешке повреде

FOTO: Profimedia

On je dobio udarac uglavom nakon sudara sa napadačem "kopljanika" Brajanom Brobijem.

- Posle sinoćnjeg saopštenja, danas možemo da izvestimo da je naš golman Etjen Vesen imao laku noć i da je nastavio da se oporavlja. Za Etjena je za sad važno da može da se oporavi u miru u narednim satima i danima. Stoga bismo želeli da vas zamolimo da njemu i njegovoj porodici date vremena i odmora za ovo. U ime svih unutar RKC Valvajka, želimo Etjenu i svim ljudima oko njega da imaju mnogo snage. Nadamo se da ćemo ga uskoro ponovo videti u klubu - stoji u klupskom saopštenju

Podsetimo, utakmica je prekinuta u 86. minutu pri rezultatu 3:2 za goste iz Amsterdama i još uvek nije poznato kad će se nastaviti.

BONUS VIDEO: Koreografija "delija" u bojama srpske zastave

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)