NA KRILIMA POBEDE, OMLADINCI ZVEZDE SLOŽNI: "Možemo mnogo u Ligi šampiona"

Novosti online

04. 10. 2023. u 20:26

Juniorska selekcija Crvene zvezde savladala je Jang Bojs rezultatom 2:1, a strelci Novak Gojkov i Jovan Mijatović su bili puni sjajnih utisaka posle pobede i složni u verovanju da ekipa crveno-belih može daleko da dogura u elitnom evropskom takmičenju.

НА КРИЛИМА ПОБЕДЕ, ОМЛАДИНЦИ ЗВЕЗДЕ СЛОЖНИ: Можемо много у Лиги шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

 Ušao je Gojkov sa klupe i bio ključan igrač u probijanju bedema koji su gosti postavili ispred gola.

-  Zaista neverovatan osećaj i veliko iskustvo za nas. Radili smo za ovo i sad se nadam da ćemo uhvatiti pobednički niz. Prethodna nedelja je bila sjajna, zaista smo bili posvećeni maksimalno i vratilo nam se to na terenu. Lično verujem da možemo da budemo i prvi u ovoj grupi - rekao je Gojkov.

Golgetersku seriju koju je započeo protiv Mančester Sitija, nastavio je večeras snažni Mijatović.

- Lepo je pobediti u Ligi šampiona, pogotovo jer ova ekipa zaslužuje mnogo. No, ovo je tek početak, a pokazali smo koliko možemo i siguran sam da ćemo to tek da činimo. Daće Bog i da je osvojimo, zaista verujem da imamo kvalitet za to. Drago mi je zbog gola, ali sve je to proizvod timskog rada - rekao je Mijatović.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!