NEMATE DOKAZE: Mediji u Poljskoj brane Radovana Pankova

Novosti online

07. 10. 2023. u 17:17

SVAŠTA smo videli na startu ove fudbalske sezone širom Evrope. Od groznih scena ubistva navijača AEK u Atini, pa sve do napda na igrače Poljske Legije pre tri noći posle meča Lige konferencije u Alkmaru.

НЕМАТЕ ДОКАЗЕ: Медији у Пољској бране Радована Панкова

Foto: EPA

Holandska policija i obezbeđenje izvan stadiona su, iz samo njima znanih razloga, ušli prvo u verbalni, zatim i u fizički sukob sa stručnim štabom i igračima gostujućeg tima, a pravdu je u svoje ruke morao da uzima i srpski ibternacionalaci štoper Legije Radovan Pankov kojeg je policija čak privela i skoro 24 sata držala u pritvoru u Alkmaru, pa ga pustila na slobodu i on je od juče u Varšavi sa svojim saigračima.

Poljski mediji navode da holandska policija ima "mršave" dokaze protiv Pavkova koji je prvobitno bio osumnjičen da je odgurnuo jednog radnika obezbeđenja i da je on pri padu polomio ruku. Naglašava se da bi Pavkov sigurno bio zadržan u pritvoru, da su Holanđani imali opipljiviji dokazni materijal protiv njega. Podsećaju da je sa njim u pritvoru bio i saigrač iz Portugalije Žozue.

Međutim, Holanđani navode da će protiv Pankova ipak da podignu krivičnu prijavu i da će ceo slučaj na kraju da završi na sudu u Alkmaru, jer je, navodno, pored terena gurnuo osobu iz obezbeđenja i da je taj čovek pri padu na zemlju polomio ruku..

- Sama činjenica da Pankov i Žozue nisu zadržani na duži period jasno govori da su dokazi protiv njih tanki. Da je situacija složena, niko ne bi pustio iz pritvora osumnjičenog da tek tako ode i da još napusti zemlju", rekao je neimenovani čelnik Legije za poljske medije.

Ceo slučaj će se naći i pred UEFA, jer se sve dešavalo na stadionu posle utakmice, pa pune ruke posla sada imaju disciplinci iz Niona.

- Zvanični izveštaji se trenutno analiziraju. Ako budu donete određene disciplinske mere, biće objavljene na sajtu UEFA. Za sada nemamo daljih komentara - poručili su iz UEFA.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)