PROBLEM ZA ZVEZDU: Povredio se jedan od najboljih igrača

Novosti online

11. 10. 2023. u 17:32

CRVENOJ zvezdi su stigle loše vesti iz Gane. Jedan od najboljih igrača crveno-belih Osman Bukari otpao je sa spiska ove afirčke selekcije zbog problema sa povredom, preneo je tamošnji fudbalski savez.

ПРОБЛЕМ ЗА ЗВЕЗДУ: Повредио се један од најбољих играча

FOTO: FK Crvena zvezda

Nije navedeno o kakvoj je povredi reč, niti koliko bi mogao da pauzira. Objavljeno je i to da osim njega Gani u mečevima sa Amerikom i Meksikom neće moći da pomognu ni Danijel Amarti, Aleksandar Điku i Tarki Lampti.

Bukari igra odlično od početka sezone i jedan je od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler šampiona Srbije. Do sada je odigrao 11 utakmica, postigao je pet golova i upisao četiri asistencije.

On je postigao dva od tri pogotka za crveno-bele u Ligu šampiona - bio je precizan u porazu od Sitija (1:3) i remiju sa Jang Bojsom (2:2). Protiv prvaka Švajcarske namestio je gol Šerifu Endijaju, što znači da je učestvovao kod sva tri pogotka koje je Zvezda postigla do sada u elitnom takmičenju.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)