SKANDAL U BOSNI I HERCEGOVINI: Ćerku Milorada Dodika brutalno vređali zbog Kristijana Ronalda, a njen odgovor je hit

Novosti online

16. 10. 2023. u 14:15

Ćerka predsednika Republike Srpske Gorica Dodik je na svom Instagramu objavila poruke koje sadrže govor mržnje i koje je dobila posle fotografije njene dece sa Kristijanom Ronaldom.

СКАНДАЛ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ: Ћерку Милорада Додика брутално вређали због Кристијана Роналда, а њен одговор је хит

Foto: Pritnskrin ATV

Naime, digla se Bosna na noge jer su se unuci predsednika Republike Srpske fotografisali sa Kristijanom Ronaldom. Mnogi su čekali za fotografiju, a samo odabrani su imali čast da je i dobiju, a među njima su deca reprezentativaca Miralema Pjanića i Edina Džeka, kao i deca Gorice Dodik. To nekima bode oči, žestoko im je zasmetalo, pa su zasuli Goricu sramnim uvredama.

Prema pisanju sarajevskog portala "Kliks" - jedan pratilac Gorice Dodik ju je "provocirao" na Instagramu. "Ne bi ga ni videla da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se", napisao je jedan njen pratilac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dodikgorica

"Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju", napisala je Gorica Dodik, posle čega je dobila još mnogo uvreda i zbog toga je ugasila i obrisala većinu komentara na svojoj objavi.

"Od sada, pa nadalje i ubuduće na blok idu odmah svi koji mi bilo kakve komentare ostave, da li ispod slike ili u inboks, a koji se odnose na 'suživot' naroda u BiH. Ne zanima me šta mislite, isto kao što ni vas ne treba da zanima moje mišljenje u vezi toga. Ne mrzim nikoga niti gledam ko se kako zove, ali na svoje ne dam i nemojte me čačkati. Uživajte u toj količini mržnje koje imate u sebi u izobilju ako vam to predstavlja toliko zadovoljstvo, ali ego šiljite na nekome drugom. Prijatno!", napisala je Gorica Dodik na svom Instagramu i podelila grozne uvrede i pretnje koje su joj slali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dodikgorica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju