SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Lazar Samardžić na meti dvostrukog šampiona Evrope

Novosti online

17. 10. 2023. u 13:25

SRPSKI reprezentativac je baš na ceni.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Лазар Самарџић на мети двоструког шампиона Европе

Foto: Profimedia

Najverovatnije Lazar Samardžić neće još dugo ostati u Udinama, ali i dalje će nositi crno-beli dres. Juventus je ozbiljno zagrizao sa srpskog reprezentativca i nudi mu daleko veća primanja nego što ih trenutno ima.

Italijanski mediji otkrivaju da Samardžić u Udinama zarađuje svega 425.000 evra godišnje, što je zaista mizerna plata u odnosu na plate fudbalera, a posebno zvezda u usponu.

Samardžić je i ove sezone nastavio sa dobrim partijama, postigao je evrogol protiv Napolija i o njemu ponovo pišu kao o budućoj zvezdi Serije A. 

Navodno, Juventus je preuzeo lidersku poziciju u trci za njegov potpis i nudi mu tri puta veća primanja nego što trenutno ima u Udinezeu.

Podsetimo, Samardžiću je letos propao dogovoreni transfer u Inter upravo zbog novca i nesuglasica između njegovog oca i Rafaele Pimente, koja je bila posrednik u pregovorima sa Interom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S