DA SE ZAVRTI U GLAVI: Veliki novac stiže "orlovima" ukoliko odu na EURO 2024, a tek ako tamo zablistaju...

Novosti online

18. 10. 2023. u 19:49

FUDBALERI Srbije su nakon pobede nad Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nadomak istog, i to prvi put nakon 24 godine od poslednjeg učešća na tom takmičenju.

ДА СЕ ЗАВРТИ У ГЛАВИ: Велики новац стиже орловима уколико оду на ЕУРО 2024, а тек ако тамо заблистају...

FOTO: M. Vukadinović

Srbiji u poslednjem kolu predstoji duel sa Bugarskom, u kome čak ne mora da obezbedi ni bod, ukoliko Crna Gora ne uspe da pobedi i Litvaniju, a onda i Mađarsku u Budimpešti.

Ipak, sve je u rukama pulena Dragana Stojkovića Piksija, koji će imati priliku da 19. novembra u Leskovcu overe vizu za Nemačku, a pritom dobiju i značajnu finansijsku injekciju.

Ono što je sigurno, UEFA će učesnicima Evropskog prvenstva podeliti čak 371 miliona evra. U startu 9,5 miliona ide svakoj selekciji, te će se toliko sliti u kasu FS Srbije.

Ali, i na Evropskom prvenstvu su velike šanse za dodatnu zaradu. Svaka pobeda u grupi donosi milion evra više, dok remi donosi 500.000 evra.

Ako se prođe grupa i dođe do osmine finala, to donosi dodatnih 1,5 miliona. Plasman u četvrtfinale nagrađuje se sa 2,5 miliona evra. Za polufinale je nagrada 4 miliona evra. Onaj ko bude poražen u finalu dobija 5 miliona evra, a onaj ko osvaja zaradiće 8 miliona.

Dakle, maksimalna moguća zarada samo od Evropskog prvenstva je 34 miliona evra, ukoliko bi Srbija osvojila titulu i imala sve pobede.

A za početak, da se "orlovi" plasiraju i krenu od onih "početnih", a nimalo zanemarljivih 9,5 miliona evra.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)