KAD SRBI SLAVE! Dušan Tadić pravio haos u kafani posle trijumfa nad Crnom Gorom (VIDEO)

Novosti online

19. 10. 2023. u 08:49

Fudbalska reprezentacija Srbije je na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo. Nedostaje nam samo još bod u poslednjem kolu protiv Bugarske u Leskovcu, pošto su fudbaleri pobedom nad Crnom Gorom u Beogradu (3:1) - u najvažnijoj utakmici kvalifikacija - još jednom pokazali da najbolje funkcionišu pod pritiskom.

КАД СРБИ СЛАВЕ! Душан Тадић правио хаос у кафани после тријумфа над Црном Гором (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Posle takve pobede očekivano je bilo i da dođe do slavlja. Videli smo kako su se odmah naši momci skupili na centru igrališta i zagrljeni pokazali koliko im je trijumf značio, ali nije se samo na tome završilo. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi i da su oni potom otišli u provod. 

Prednjačio je Dušan Tadić, strelac trećeg gola i asistent kod drugog, koji je napravio pravi šou dok je u pozadini išla pesma Nedeljka Bajića Baje "Ginem, ginem."

Pored njega su bili još i Saša Lukić i Filip Mladenović koji su takođe igrali u utorak veče, ali i na plesnom podijumu nešto kasnije.

Pevačica Diana Mihajlović Pajić je pevala srpskim fudbalerima na proslavi, a u međuvremenu je i objavila zajedničku fotografiju sa kapitenom reprezentacije Srbije.

Diana je, inače, bivša zvezda Granda, a njeni nastupi su se svojevremeno prepričavali zbog atraktivnog izgleda koji poseduje, a koji je očigledno znala da uklopi u svoju koreografiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S