NIŠLIJE ČEKALE, PA DOČEKALE! Kakav preokret u Lučanima, Vojvodina ubedljiva na Karađorđu

A. I.

22. 10. 2023. u 20:01

FUDBALERI Radničkog iz Niša nakon preokreta savladali su Mladost iz Lučana 2:1. Vojvodina je ubedljivo na svom terenu savladala Radnik iz Surudlice 3:0

НИШЛИЈЕ ЧЕКАЛЕ, ПА ДОЧЕКАЛЕ! Какав преокрет у Лучанима, Војводина убедљива на Карађорђу

FOTO: A. Ilić

Dva duela 12. kola Superlige Srbije odigrana su u večernjem terminu. Radnički iz Niša gostovao je Mladosti, gde su Nišlije dočekale pobedu i to nakon preokreta u svega 10 minuta.

Poveo je domaćin u 35. minutu golom Patrika Frajdeja Ezea sa "bele tačke". Domaćin je u prvom poluvremenu bio bolji rival, ali do poluvremena nije bilo promene rezultata.

U drugom poluvremenu zaigrala je četa Nikole Trajkovića znatno bolje. Pogodio je Vanja Ilić prečku, a u 71. minutu Miljan Škrbić doneo je izjednačenje "Realu sa Nišave". Deset minuta kasnije imao je Ilić više sreće, uspeo je da matira golmana domaćih za 2:1.

Do kraja je imao domaćin šansu da poravna rezultat, ali je Varjačić iz prekida pogodio prečku.

Poslednju pobedu Nišlije su ostvarile protiv IMT iz Beograda 17. septembra.

Vojvodina je u prvom poluvremenu rešila pitanje pobednika. Već u osmom minutu vođstvo im je doneo Norman Kembel.

Tri minuta kasnije nekadašnji fudbaler Zvezde Aleksa Vukanović uvećao je na 2:0, da bi Radomir Milosavljević u drugom minutu nadoknade prvog perioda postavio konačnih 3:0.

Nišlije na Čairu u subotu dočekuju Spartak iz Subotice, a Vojvodina gostuju dan kasnije Čukaričkom.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno