KAKVA LIGA ŠAMPIONA! Junajted slavi najomraženijeg igrača i neverovatnu scenu u 97. minutu, Srbin i Hrvat zabrinuli Arsenal

Novosti online

24. 10. 2023. u 23:17

Treće kolo Lige šampiona počelo je burno.

КАКВА ЛИГА ШАМПИОНА! Јунајтед слави најомраженијег играча и невероватну сцену у 97. минуту, Србин и Хрват забринули Арсенал

FOTO: Tanjug/AP

U prva dva meča, Bajern je pobedio Galatasaraj u gostima sa 1:3 golovima Komana, Kejna i Musijala, dok je Ikardi privremeno doneo 1:1 turskom klubu, dok je Inter kod kuće savladao Salcburg sa 2:1, uz pogotke Sančeza i Čalhanogula iz penala, a, takođe privremeno, izjednačenje na kraju poraženog tima, za koje se pobrinuo Oskar Gloha.


Večernji termin je doneo mnogo toga zanimljivog.


Hari Megvajer, dugo osporavani, a među navijačima Mančester junajteda jedan od najneomiljenijih igrača, jer je broj njegovih kikseva maltene premašio "astronomsku" cenu za koju je doveden - izrastao je u junaka.


Upravo je Megvajer dao gol (VIDEO) za dramatičnu pobedu Junajteda 0d 1:0 nad Kopenhagenom, koji je u 97. minutu imao penal za izjednačenje, ali Larson ga nije iskoristio jer je Andre Onana odbranio taj jedanaesterac (VIDEO).


Još jedan engleski klub je trijumfovao, i to Arsenal, ali mu nije baš bilo svejedno u Sevilji. Povele su "tobdžije" sa 0:2 golovima Martinelija u 45. i Žezuza u 53. minutu, a onda je srpsko-hrvatska akcija, Ivan Raktić (izveo korner) - Nemanja Gudelj (dao gol glavom - VIDEO), unela strepnju u redove gostujućeg tima. Ipak, ekipa Mikala Artete je zadržala prednost i izbila na čelo tabele grupe B sa šest bodova, posle poraza od Lansa koji je ovoga puta odigrao 1:1 sa PSV-om i ima bod manje od "tobdžija".


Real Madrid je nastavio da briljira na krilima engleskog "vunderkinda" Džuda Belingema, koji je iznova bio strelac, i to u pobedi nad Bragom od 1:2. On je stavio tačku na nadanja domaćih kada je u 61. minutu iskoristio drugu asistenciju Vinisijusa Žuniora na ovom meču (prva je bila u 16. minutu za pogodak Rodriga), dok je Braga uspela samo da prepolovi zaostatak golom Đala, ne i više od toga.

Liga šampiona, 3. kolo - rezultati utakmica u utorak:

Grupa A: 
Galatasaraj - Bajern 1:3 (1:1)
Mančester junajted - Kopenhagen 1:0 (0:0)
Tabela: Bajern 9, Galatasaraj 4, M. junajted 3, Kopenhagen 1

Grupa B: 
Sevilja - Arsenal 1:2 (0:1)
Lans - PSV 1:1 (0:0)
Tabela: Arsenal 6, Lans 5, Sevilja i PSV po 2

Grupa C: 
Braga - Real Madrid 1:2 (0:1)
Union Berlin - Napoli 0:1 (0:0)
Tabela: Real 9, Napoli 6, Braga 3, Union Berlin 0

Grupa D: 

Inter - Salcburg 2:1 (1:0)
Benfika - Real Sosijedad 0:1 (0:0)
Tabela: Real Sosijedad i Inter po 7, Salcburg 3, Benfika 0

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata