KAKVA GREŠKA BARSELONE: Odbili Dušana Vlahovića za 12.000.000, pa hteli da ga kupe za 80.000.000 evra

Novosti online

25. 10. 2023. u 13:39

KADA gledate Barselonu, čini vam se da ne greši, proizvodi mlade igrače, pogađa sa pojačanjima, ali pošto zagrebete ispod površine videćete da nije sve tako bajno u Kataloniji. Loši potezi čelnika kluba su doveli giganta u jednom trenutku na ivicu kolapsa, vukli su se pogrešni potezi.

КАКВА ГРЕШКА БАРСЕЛОНЕ: Одбили Душана Влаховића за 12.000.000, па хтели да га купе за 80.000.000 евра

FOTO: Tanjug/AP

U prilog toj tezi ide i tvrdnja oca Bojana Krkića, Bojana Krkića seniora, koji je u programu “El Bar” na radio-stanici Kadena Ser ispričao kako je Blaugrana mogla da za male novce uzme Dušana Vlahovića. To su još bila srećna vremena u katalonskom klubu i onda su u Barsi procenili da Vlahović nije kalibar za njih. Kasnije su zvali opet, tada nisu imali novca. I uzeli su Memfisa Depaja, koji se ispostavio kao potpuni promašaj.

- Vlahović je mogao da potpiše za Barselonu. Ja sam intervenisao još dok je divno igrao za B tim Fjorentine. Već je debitovao i za prvi tim i postigao gol - seća se Krkić, koji je sve do 2020. godine radio kao skaut Barselone.

Baš u to vreme je i preporučio Vlahovića.

- Poznajem Vlahovićevog menadžera, Srbin je, moj prijatelj. Seli smo i sa predstavnicima Barselone. U tom trenutku za transfer su tražili 12.000.000 evra. Trener je bio Ronald Kuman. Ali u sportskom sektoru su procenili da Vlahović nije velika stvar, da ni u budućnosti neće dostići nivo potreban za Barselonu. Odbili su - premotava film Krkić.

Međutim, nije to bio poslednji kontakt. Narednog leta, 2021. godine, Barsi je ustrebao napadač. Međutim, tad je već bilo kasno.

- Kada je počeo da daje golove u pregovore su ušli svi evropski velikani, uključujući i Barselonu sa Mateum Alemanijem na čelu. Ali tada je već vredeo 80.000.000 evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)