TRENER RADNIČKOG NAKON PARTIZANA: ''Sad se vidi zašto su prvi, svaki put kazne grešku''

Novosti online

25. 10. 2023. u 17:15

Trener kragujevačkog Radničkog Feđa Dudić rekao je posle poraza od Partizana (0:4) u zaostalom meču 4. kola Superlige Srbije da je rezultat previsok i da se pokazalo na delu zašto su "crno-beli" prvi na tabeli.

ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ НАКОН ПАРТИЗАНА: Сад се види зашто су први, сваки пут казне грешку

Foto: A. Ilić

- Kad izgubiš 4:0 ne preostaje ti ništa drugo nego da čestitaš protivniku. Imali smo dva meča - jedan do 63. minuta kad smo bili ravnopravni, čak i bolji. Prvi šut u okvir gola i primili smo gol, sa druge strane Činedu je morao onu šansu da iskoristi. I onda u drugi šut Partizana u okvir gola i ponovo gol. Potom i crveni karton i tad je meč bio završen. Sad se vidi zašto je Partizan prvi, svaki put kazni grešku. Ponavljam, nismo zaslužili ovoliko da izgubimo, jer smo do 63. minuta bili ravnopravni - rekao je Dudić posle meča.

BONUS VIDEO: Zvezdin trening u Lajpcigu pred meč Lige šampiona


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)